Державна служба статистики України
Головне управління статистики у Львівській області
Facebook   Twitter   RSS-новини
Головна
Головна
 Про нас  Діяльність
Головного управління
 Нормативна база Методологія,
класифікації
 Публічна
інформація
Замовлення
інформації
   Корисні ресурси   Мапа сайту   Контакти   воротний зв'язок  
Новини »
Інфографіка »
Для користувачів »
Для респондентів »
Оголошення »
Події »
Статистична інформація »
Бази даних »
Повідомлення і аналітика »
Публікації »
Cтатистика районів
та міст »
Тематичні розділи »
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) »
Регіон у фокусі »
Переписи »
Населення України »
Бібліотека »
Ґендерна статистика »
Статистика для школярів »
Міжнародне
співробітництво »
Анкетні опитування »












Єдиний ВЕБ-портал органів виконавчої влади України

Національне агентство з питань запобігання корупції

Державна служба  статистики України

Національна академія статистики, обліку та аудиту





збільшити розмір шрифта зменшити розмір шрифта   Версія для друку
Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi | Інфографіка
Головна Інфографіка »   

Інфографіка

До Всесвітнього дня продовольства

Щороку 16 жовтня відзначають Всесвітній день продовольства, мета якого – привернути увагу громадськості до сучасних проблем харчування в суспільстві.

Домогосподарства Львівщини у 2020 році на продукти харчування в середньому витрачали половину своїх грошових витрат (51%).

У 2020 році порівняно з 2010 роком на одну особу населення найбільше зросло споживання овочів та баштанних продовольчих культур (на 45%), плодів, ягід та винограду – на 29%, картоплі – на 17%, м’яса та м’ясних продуктів – на 16%, молока та молочних продуктів – на 7%. Зменшилося споживання риби та рибних продуктів – на 15%, цукру – на 14%, олії – на 13%, хлібних продуктів – на 11%.

Львівська область серед регіонів України посіла друге місце за споживанням овочів, третє місце – за споживанням картоплі, п’яте місце – молока та молочних продуктів.

У сільському господарстві у 2020 році в розрахунку на одну особу населення вироблено 642 кг зернових та зернобобових культур, 639 кг картоплі, 322 кг овочевих культур, 56 кг плодових і ягідних культур, 52 кг м’яса, 184 кг молока, 231 шт яєць.

За обсягом виробництва культур овочевих Львівська область посіла друге місце серед регіонів України, за обсягом виробництва картоплі – третє місце, культур плодових та ягідних, а також сої – четверте місце і восьме місце – за обсягом виробництва молока.

У 2020 році підприємства Львівщини найбільше імпортували фруктів та ягід – 183,5 тис.т (з них 70,3 тис. т бананів і 14,8 тис. т апельсинів), овочів – 108,3 тис.т (з них 53,3 тис.т картоплі), риби і ракоподібних – 20,4 тис.т, м’яса і субпродуктів домашньої птиці – 18,9 тис.т, свинини – 15 тис.т.

pdf

 
 Про нас      Діяльність
Головного управління
 Публічна
інформація
 Замовлення
інформації
 Про сайт Мапа сайту   
© ГУСуЛО, 1999-2021
Обов'язкове посилання на джерело
Розробник сайту  
Управління інформаційних технологій | Відділ інформаційних систем
Державна служба статистики України Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi